Mijlocul lunii octombrie, 600 km intr-o singura zi, un drum dus-intors, Jurilovca, Serbarea borsului pescaresc. Cam asta inseamna in fiecare an maratonul culinar al celui mai bun bors pescaresc din Delta. Si intr-adevar este cel mai bun, dovada stau premiile castigate ani la rand de localnicii de la Jurilovca la concursurile de la Crisan.

De ce e asa de bun? Poate prospetimea ingredientelor, simplitatea retetei, a oamenilor, mandria de a-l pregati, bucuria de a impartasi, spiritul de sarbatoare, nu stiu…. N-o sa iti vina sa crezi, insa o data m-am gandit ca pun o potiune magica doar ca se te faca sa te intorci in fiecare an :)

Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, mergi o data si vei vedea demonstratii culinare cu specific pescăresc, un program artistic susținut de ansambluri tradiționale și artiști locali, dar si vizite la Cetatea Argamum.
Pagina de facebook a primariei este destul de activa, poate te abonezi la ea si vei fi la curent cu lucrurile frumoase ce se intampla la Jurilovca, https://ro-ro.facebook.com/PrimariaComuneiJurilovca