gulas de vita

Dificultate:
Pentru:
4 persoane
Timp preparare:
20 min
Timp gatire:
100 min
Timp total:
120 min
De la bucatar
magyar speciális
Ingrediente

- 750 gr gulas de vita
- patru cartofi mari
- o lingura pasta de ardei dulce
- o lingurita pasta de ardei iute
- trei ardei kapia
- doua cepe medii
- doua linguri pasta de tomate
- o legatura verdeata

Instructiuni

Ceapa si ardeiul se calesc la foc mediu dupa care se adauga carnea tocata cubulete. Se lasa cateva minute, timp in care carnea isi schimba culoarea. Se adauga pasta de ardei dulce si iute si se stinge cu apa. Se lasa la fac mediu si se completeaza cu apa ori de cate ori este nevoie.
Intre timp se curata cartofii, se taie felii mari si se adauga in momentul in care carnea este aproape fiarta. Se pune si pasta de tomate si este momentul sa verificam de sare.
Carnea si cartofii s-au fiert, gulasul este gata, putem pune verdeata.

0 Comentarii