
cotlet de oaie

patru cotlete oaie
ulei de masline
marinada din:
trei catei usturoi
o jumatate lingurita rozmarin macinat
cateva frunze busuioc
piper proaspat macinat
sare de mare grunjoasa
doua linguri ulei de masline
doua linguri otet balsamic

Cotletele se lasa la marinat cu o zi inainte de a le servi.
Se pun intr-o caserola si pe rand se adauga ingredientele marinatei: usturoi pisat, sare, piper proaspat macinat, rozmarin, otet, ulei si frunzele de busuioc. Se pune capacul caserolei si se baga la frigider.
A doua zi se scot din frigider si se lasa sa se odihneasca la temperatura camerei timp de o ora.
Intr-o tigaie grill se toarna putin ulei de masline, dupa ce s-a incins se pun cotletele intorcandu-le des de pe o parte pe alta.
In functie de preferinte se lasa intre 3-5 minute.
0 Comentarii