
coeur coulant framboise

aluat:
140 gr ciocolata neagra (cacao 70%)
110 gr unt
trei linguri smantana pentru frisca
o lingura faina
o lingura faina de porumb
50 gr zahar brun
doua oua
inima de zmeura
30 gr resturi zmeura
30 gr ciocolata alba
10 gr zmeura
doua linguri smantana pentru frisca

Pentru inima de zmeura se topeste ciocolata alba la bain marie caldut, se adauga smantana pentru frisca si zmeura tocata grosier. Compozitia se pune in forma de silicon si se lasa pentru o ora la congelator.
In acest timp se prepara aluatul. Se amesteca ouale si zaharul brun, se bat pana cand amestecul se albeste. Adaugam faina cernuta si continuam. Topim ciocolata , untul si smantana in bain marie.
Se incorporeaza ciocolata si se amesteca pana se obtine o pasta omogena.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se iau patru forme, se ung marginile cu unt si se tapeteaza cu faina, se pun apoi pe foaie de copt. Impartim in mod egal aluatul, deasupra punem inima de zmeura apasand usor. Lasam la cuptor pentru 7-8 minute.
0 Comentarii