Maretia Vezuviului si drama Pompeiului sunt pe departe locurile cele mai importante de vizitat intr-o excursie la Napoli. Dar pizza Margherita este cea care imi suceste mintile de fiecare data cand ajung in Italia, insa la Napoli, sincer, a cam exagerat :)

Cum e posibil ca o pizza atata de simpla sa fie atat de gustoasa, care sunt secretele ei sunt intrebarile pe care mi le pun de fiecare data cand revin in Italia, liniste totala, niciun raspuns. De data aceasta am facut un pas inainte si am cumparat, din locul in care s-a inventat, ” il libro della pizza – come prepararla a casa con i secreti e le ricette di undici grandi pizzaioli napoletani”. Eeeee, ce zici, suna bine, asa-i? Ma pun pe treaba, dar zic totusi sa nu te bazezi pe mine, nu cred ca am sa vin cu “Marele Secret”, mai bine du-te singur si descopera.

Incearca Pizzeria da Michelle unde se prepara doar pizza Marinara si Margherita, ai sa innebunesti de placere!! Pe site-ul lor gasesti povestea pizzeriei, dar si cateva fotografii cu cei care le-au trecut pragul, o sa ramai surprins sa o vezi pe Julia Roberts in calatoria ei din filmul Eat, Pray and Love, damichelle.net.